دوره آمادگی ارشد مدیریت جهانگردی(۱۱۲۵)

دوره آمادگی ارشد آزمون سراسری مجموعه مدیریت جهانگردی(۱۱۲۵)

۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۲:۱۴ کد : ۵۸۹۷ اطلاعیه دوره ها
تعداد بازدید:۳۸
برگزاری دوره آمادگی ارشد آزمون سراسری مدیریت جهانگردی(کُد ۱۱۲۵) در دپارتمان کسب و کارهای گردشگری و هتلداری تهران غرب
دوره آمادگی ارشد آزمون سراسری مجموعه مدیریت جهانگردی(۱۱۲۵)

دپارتمان کسب و کارهای گردشگری و هتلداری تهران غرب در پی درخواست متقاضیان فارغ التحصیل مقطع کارشناسی مدیریت جهانگردی و مدیریت هتلداری جهت شرکت در آزمون سراسری مجموعه مدیریت جهانگردی اقدام به برنامه ریزی و برگزاری کلاسهای آموزشی آمادگی ارشد مجموعه مدیریت جهانگردی (۱۱۲۵) به همراه آزمونهای آزمایشی و برنامه ریزی و مشاوره نموده است. این دپارتمان به عنوان تنها و اولین مجموعه آموزشی اقدام به برگزاری کلاسهای آمادگی ارشد این رشته بصورت غیر حضوری برای متقاضیان آزمون سراسری ۱۴۰۱ در سراسر کشور کرده است. شروع کلاسهای این دوره از مرداد ماه بوده و به مدت ۴ ماه می باشد. در طول دوره داوطلبان گرامی علاوه بر کلاسهای آموزشی تمامی عناوین آزمون سراسری از آزمونهای آزمایشی برنامه ریزی شده و مشاوره لازم جهت نیل به موفقیت در آزمون و کسب رتبه های برتر بهره مند می شوند. مجموعه مدرسان دوره آمادگی ارشد مدیریت جهانگردی در این دپارتمان متشکل از اساتید با رتبه های برتر در آزمونهای سال قبل می باشند که می توانند انگیزه داوطلبان را جهت کسب موفقیت چشم گیر تحت تاثیر قرار دهند. تمامی سرفصلهای کلاسهای آمادگی بر اساس آزمون ۱۰ سال اخیر توسط اساتید تهیه و تنظیم شده است. داوطلبان گرامی جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند مطالب مرتبط با دوره را از طریق وب سایت مطالعه و جهت ثبت نام در کلاسهای آمادگی، آزمونهای آزمایشی و مشاوره و برنامه ریزی از طریق ثبت نام الکترونیک در وب سایت مربوطه از تاریخ ۲۵ خرداد اقدام نمایند.

مدیریت جهانگردی تخصص ماست....